Frekansların Etkisi

Dinleyeceğiniz frekanslar hayatınızı değiştirebilir desem? 

Çok hızlı bir giriş oldu. Bir açıklama ile başlayayım. 
Her an, her saniye farkında olmadan çeşitli frekanslar yayıyoruz. Sevindiğimiz, üzüldüğümüz ya da kızdığımız zamanlarda hatta uyurken bile. 

BETA: 14-30 cps – zihin uyanıktır, herhangi bir şey ile ilgilidir.
ALFA: 7-13 cps – zihin hayal kuruyor, bir şey düşünüyor.
TETA: 3.5-7 cps – zihin uykuya geçiyor.
DELTA: 0.5-3.5 cps – zihin en derin uykuda.
Zihnin yaydığı frekanslar bunlar. Aynı frekansta olmadığımız frekansa geçmek için en güzel yöntem o frekansı dinlemektir. 

Frekanslar hastalıkların tedavisinde, konsantrasyon, kaygı düzenlemede, yaratıcılığınızı, bulunduğunuz anın tadını çıkarmada ve daha bir çok sorunda tedavi olarak kullanılmakta. 21 gün düzenli uygulamada istenilen sonuca ulaşıldığını iddia eden doktorlar var. Böyle şeylerle ilgilenen biri olarak iddiaların asılsız olduğunu düşünmüyorum. Alfa frekansı dinleyen insanlarda meditasyon etkisi bile veriyor. Alfa ile meditasyon tadından yenmez diye düşünüyorum. :)


Genel bir sorun olan uyku problemi için bir öneri vereyim. 

Öyle sinirlisiniz ki öfkenizden uyuyamıyorsunuz. Ancak artık uyumanız gerek. Yarına çok önemli bir işiniz var ve dinç olmanız gerek. Sağa dön sola dön olmuyor. Uyuyamadığınız için daha da sinirleniyorsunuz. Sorun daha da büyüyerek ertesi günü bile etkiliyor. 

İşte bu gibi durumlar için kurtarıcı bir şey Alfa frekansı. Bu frekans bizlere meditasyon sonrası sakinliği veriyor. Gevşiyor, rahatlıyorsunuz. Artık uykuya hazırsınız. Sadece gözlerinizi kapatın.

Alfa Frekansı




Yorumlar