24 Mart - Koç Yeniayı

Çok fazla koku sebebiyetiyle farantij beni ziyarete gelince video çekemedim ama size Koç Yeniay'ını anlatmadan da edemedim. Zira önemli bir yeniay.

Zodyak kuşağını başlatan, baharı getiren, ateşi ilk yakan, enerjisi dünyaya yeten, öncü, lider ve savaşçı bir ruhtur Koç. Yeniay ise yenilik demek. Taptaze enerjiler getirir. İçinde zaten Koç enerjisi barındırır Yeniay'lar.

Güneş'in Koç'a geçmesiyle doğada uyanış başlar. Tohumlar filizlenir, enerjiler dışa akmaya başlar. Heyecanlı, coşkulu, istekli oluruz. Aceleci ve kavgacı olmak bu dönemin gölge yanları dikkat etmekte fayda var. Gökyüzündeki Oğlak enerjisi sabrı vurguladığı için kendimizi dengelememiz gerekiyor.

Gelelim Yeniay'ın olası etkilerine... Yeniay'a eşlik edecek Şiron'un yarası da devası da içindedir. Haritanın toplum, statü, kariyer, otorite evini yöneten 10.evde gerçekleşecek Koç Yeniayı. Otoritenin toplum için aldığı yeni karar gündeme gelebilir. Söylenmeyenler, saklanan gerçekler bu dönem ortaya çıkacak. Mevcut yaramız daha da kaşınacak, kanayacak, şifaya ihtiyaç duyacak ve biz Koç'un getirdiği cesaretle savaşacağız. Hep beraber yaralarımızı saracağız. 

Bazı şeyler ne kadar üzücü olsa da cesaret gerektirse de yaşanmalıdır. Gerçekler acı olsa da yüzleşmeliyiz. Cesur olmalı, canla başla mücadele etmeliyiz. Birbirimize destek olmalı, tartışmak yerine BİR olmalıyız.

Biz Kuzey Ay Düğümü Başak ülkesiyiz. Mantıklı olmalı, kararlarımızı akılcı bir şekilde almalıyız. Sağlığa ve hizmete değer ve önem vermeliyiz. Bize bir şey olmaz düşüncesinden çıkmalıyız. Tedbiri elden bırakmamalıyız. Korku iyidir bizi tetikte tutar ancak her şey gibi onun da fazlası iyi değildir. Güney Ay Düğümü Balık'a çekilmemeliyiz. Kendimizi kurban gibi hissetmemeli, mücadele gücümüzü ve inancımızı daima yüksek tutmalıyız.

Zaten Koç Yeniay'ı bize savaşmak ve mücadele etmek için yeterli inancı ve kararlılığı verecektir. Su akacak, yapması gerekeni yapacak ve yolunu bulacak. İnanın!

Yorumlar